Carriere en werk

Werk is voor velen de manier om geld te verdienen. Voor mij is het meer dan dat. Het werk is altijd een relevant deel van mijn leven geweest. Het begon in mijn twintigste levensjaar toen ik marine officier werd. En nu mag ik leiding geven aan Veilig Verkeer Nederland. En zo een bijdrage leveren aan het verminderen van het aantal verkeersslachtoffers.

Als marketeer vorm ik een schakel tussen een maatschappelijk doel en moderne commerciële gereedschappen, zoals marketing en finance. Ook idealen kan je op een efficiënte en effectieve manier nastreven.

Daarnaast is het belangrijk om een balans te vinden tussen werk en prive. Zonder deze balans komen beiden uiteindelijk onder druk te staan.

Studie
Philips
Consumentenbond
Voedingscentrum
Veilig Verkeer Nederland

© Copyright - Felix Cohen